Ombudsman

De Redactie

Onlangs kwam het verhaal in de media dat Hans Hendriks, de ombudsman van Leefbaar Leiden, foute belastingadviezen aan mensen gegeven heeft. Dit zou hij gedaan hebben als raadslid van de SP, en daarna namens zichzelf.

Hangende het onderzoek heeft Leefbaar Leiden besloten Hendriks te schorsen als ombudsman en van de kieslijst te verwijderen.

Daan Sloos: "Ik kan mezelf ernstig verwijten dat ik hem niet goed gescreend heb. Voor Leefbaar Leiden was zijn taak niet het verstrekken van belastingadviezen, maar slechts het opstellen van bezwaarschriften."

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >