Het Singelpark

De Redactie

Leefbaar Leiden heeft donderdagavond 07-11-2013 in de raadsvergadering van de gemeenteraad van Leiden tegen het raadsbesluit kaderbesluit Singelpark gestemd.

Leefbaar Leiden stemde als enige partij tegen.

Door enorme lastenverzwaringen die de Leidenaar opgelegd worden door Samson en Rutte, zijn grote groepen mensen in Leiden aangewezen op de voedselbank. Terwijl de burger wordt uitgeknepen als een citroen, vindt Leefbaar Leiden het niet gepast om miljoenen euro's uit te geven aan een kilometers lange honden uitlaatstrook die Singelpark moet gaan heten. Aldus fractievoorzitter Daan Sloos van Leefbaar Leiden.

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >