PVV op bezoek bij Leefbaar Leiden

De Redactie

Maandagochtend 11 maart brachten de fractiespecialisten onderwijs van de Partij voor de Vrijheid,
een bezoek aan de fractie van Leefbaar Leiden.

Onderwijsspecialist Harm Beertema Tweede kamer lid voor de Partij voor de Vrijheid met fractieassistente Shailaya Nanda en het Provinciale Statenlid en onderwijs specialist voor de Partij voor de Vrijheid Marc van de Berg, waren aanwezig op de wekelijkse fractievergadering van Leefbaar Leiden. Het was een zeer leerzame ochtend waar de standpunten van beide politieke partijen aan de orde kwamen. Opmerkelijk was dat er veel overeenkomsten waren in beider programma's.

De afspraak is dan ook dat we contact houden met de tweedekamer fractie van de Partij voor de Vrijheid dat ter mogelijke ondersteuning vanuit den Haag.

BEN_1010.jpg
Harm Beertema en Daan Sloos
 

BEN_1012.jpg
Daan Sloos met Harm Beertema (tweede kamer) en Marc van den Berg (provincie)
 

BEN_1013.jpg
Harm Beertema / Marc van den Berg / Shailaya Nanda en Frans Lardee
 

BEN_1018.jpg
Onderwijs specialisten van de Partij voor de Vrijheid en de Fractie van Leefbaar Leiden

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >