Video over fietspad volkstuinen Ons Buiten laait discussie weer op

De Redactie

Woensdagochtend 6 maart om 03:00 uur gaf Bram Pater een interview op radio 1 van Wakker Nederland betreffende het fietspad over de volkstuinen van Ons Buiten in Leiden Noord. Dit naar aanleiding van de ophef door het nieuwe bestuur van die volkstuinen die, net als Leefbaar Leiden, tegen dit fietspad is.
Diezelfde dag werd hij verzocht om ook naar die volkstuinen te komen voor TV Opnamen. Deze worden vrijdag 8 maart tussen 07:00 en 09:00 uur uitgezonden op Ned. 1.
De reden was dat men het filmpje had gezien van Leefbaar Leiden, die ook tegen dat geldverslindende fietspad is.
Op de foto's de voorzitter Corrie Bink, duoraadslid Bram Pater en tuinder Hans Wolting die ook werden geïnterviewd.
DSC01081.JPG

DSC01082.JPG

DSC01085.JPG

DSC01087.JPG

DSC01088.JPG

DSC01091.JPG

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >