Daan Sloos lijsttrekker Leefbaar Leiden

De Redactie

Partij komt snel met opmerkelijk nieuw programma

De lokale onafhankelijke politieke partij Leefbaar Leiden heeft Daan Sloos aangewezen als lijsttrekker bij de verkiezingen voor de gemeenteraad van Leiden in maart 2010.

Over enkele weken presenteert Leefbaar Leiden het nieuwe verkiezingsprogramma dat bestaat uit tien belangrijke punten voor de stad Leiden.

Het programma onthult opmerkelijke nieuwe ideeën over integratie in Leiden en bevat innovatieve plannen over verkeer, parkeren en vervoer in de binnenstad.

Leefbaar Leiden zal verder uitgebreid stilstaan bij de situatie van ouderen, uitkeringsgerechtigden, minima en zelfstandige ondernemers. Verder komt de partij met bijzondere voorstellen op het gebied van windenergie.

Leefbaar Leiden is verder faliekant tegen de Rijn en Gouwe lijn en de bebouwing van de Oostvlietpolder. De partij zet haar programma kracht bij met een verkiezingscampagne onder leiding van Olaf Tulen. Tulen heeft een ruime ervaring op het gebied van politieke campagnes en speelde onder meer een prominente rol bij de verkiezingscampagne van Pim Fortuyn. Naast het gebruikelijke campagnemateriaal komen er televisiespotjes op de zenders Nederland 1, 2 en 3, gevolgd door spotjes op de radio.

Het geheel zal worden ondersteund door een professioneel communicatie bureau.

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >