Column

Daan Sloos

De strijd is gestreden, Kamoosch geeft het op. 'Hij is het zat om met Sloos te strijden als het gaat om wat goed en kwaad is', zeg hij in zijn interview met een links studentje, die schrijft voor Leiden Lokaal. Gesteund door haar hoofdredacteur waarschijnlijk ook afkomstig uit de linkse hoek (Want ik ken echt geen onpartijdige journalisten meer). Bestaan die nog wel na wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt?

Kaamouch vind het niet leuk dat Leefbaar Leiden zo tekeer gaat tegen de eventuele komst van een Moskee aan de ter Haarkade in Leiden. Hij gaat er wel aan voorbij dat het niet alleen Leefbaar Leiden is, maar dat er in Nederland hele legers mensen tegen de bouw van een moskee zijn en dus ook in Leiden. Hoe zou dat nou toch komen? Dat vraagt ook het linkse meisje niet aan hem. 'Sloos mag de islam niet aanvallen als geloof', zegt Kamoouch. En als het hem een keer niet uit komt, gaat hij stappen ondernemen. Hij weet niet dat Sloos dat heel spannend vindt, want wat zijn die stappen dan? Is dat een serieus dreigement, of zegt hij dat zo maar omdat dat stoer staat? Tot slot van het artikel zegt hij: 'Ik geef Sloos geen podium meer'. Nou, laat hij er maar op rekenen dat Sloos hem nog vele malen op het podium zal dagen en als hij niet op het podium wil verschijnen, geeft hij toe dat hij het mis heeft.

Bekijk het artikel hier

Poll

Stelling v/d week

Omdat jouw mening telt!

Sympathie voor IS(IS) hoort niet thuis in Leiden

Meer stellingen & uitslagen >

Niuewsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Daan Sloos

Het Singelpark

Daan Sloos

Tijdens het debat over het plan van B. en W. over de aanleg van het Singelpark heeft Leefbaar Leiden als enige partij tegengestemd. Is Leefbaar Leiden dan tegen de aanleg van het Singelpark? Absoluut niet! Dit Singelpark is een mooi voorbeeld van initiatief nemende burgers, wat ook geheel past in de door Leefbaar Leiden nagestreefde doelstelling “Leiden blijft Leiden”.  Het behoud van de voor het beeld en beleving van de historische stad Leiden aanwezige singels is ook ons zeer dierbaar. Waarom dan toch tegengestemd? Dit omdat door B.en W. voorgestelde plan mede werd gefinancierd door de zgn. “Nuon-gelden“. Deze 7...

Lees verder >

Meer columns >